Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

less på kultur

less på kultur
kultur ger ingenting
jag har satt dit den
sista dikten
i och med den här

men teckna och måla
måste jag

har nyss beställt
tre dukar

ve mig
som inte
har minsta idé mer

bara bort
vill jag

bort från världen
för evigt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-07 04:47



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
Fortsätt!
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP