Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


"En inte helt oförutsedd tragedi"

 

Jag hade nog faktiskt
helt tappat hoppet
så banalt förvirrad
och vacklande
jag som levde där
i efterdyningarna
av denna inte helt
oförutsedda tragedi

men vad som då var
det allra viktigaste
är fortsatt nödvändigt
för mig att minnas
nu när det äntligen
finns en nyfunnen tid
till att leva drömma
och att älska

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-07 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP