Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Avvingad

Som många av oss - lite avvingad. Flyger ändå




Prosa av Pertomas
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-08 19:41



Bookmark and Share


  Piann VIP
Ja så känner nog många av oss. Men kraften finns att flyga vidare. Bra beskrivet!
2023-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas