Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenvart

Vindstöpta är vi
Koncentrerat blanka
Alla ursäkter utlagda
Ur djupen ropar
Vi
Någon där ute
Hör mig!
Alla ropar
Ingen lyssnar
Tar emot
Håller

Gå bakåt eller framåt
Roll det spelar
Ingen
Ingenvart ingenvart
Men överallt




Fri vers (Fri form) av Pertomas
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-08 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pertomas
Pertomas