Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt på Meldunaiska. Mitt eget fantasyspråk. Skriv gärna en kommentar


Qweloth

\"Qweloth,
ainein aeith,
qweloth,
carol aeith,
tuqwa moy k\'yaig,
uu oi gogqwelame\"


\"Min kärlek,
bryter barriärer,
min kärlek,
bryter svärdet,
men jag blöder i själen,
när ingen älskar tillbaka\"




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-08-15 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson