Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olika falla livets lotter


bob hansson

bob hansson vände röva mot solen.
`` jag vänder mitt anus mot solen.´´
överklasstöserna från särö och onsala
satt andäktigt tysta

själv har jag knullat i en städskrub
på en personalfest
på st jörgens mentalsjukhus
det blev ett hjävla liv
när städspannen av plåt välte

hon var från jönköping
och det vart ett sjuhelvetes knull.

men bob hansson
han vänder röva mot solen

olika falla ödets lotter




Fri vers av tom boreland
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-15 21:55

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
när det kommer till morötter är vi alla olika, men tillräckligt lika för att på olika sätt vilja nyttja morötter
2011-08-29

  Per Teofilusson
Ja, du, inte behöver du larva dig och glänsa. En het dikt. Per
2006-08-16

    ej medlem längre
kladunk :)
2006-08-15

  anneluca
Hahahaha.....härligt öh 'gung' i texten.... Tycker jävlar med hj var effektfullt och kul!
2006-08-15

  Myself
det är skillnad på folk och folk.tro mig.kul skrivet.
2006-08-15

  Daniel_78 VIP
hahaha
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland