Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Istället för pamflett bjuder jag på denna lite krystade rätt - Inte alldeles icke meningsfull, även om den är skriftad för annan anlednings skull ... . Tidigare publicerad är i juli 2013


Tors dag ...

... och dagen till ära
jag via väderprognosen
får känna lära
att åskcellerna växer till sig
under dagens lopp ...

Så till eftermiddagen
framåt kvällningen
kommer tordönet
att kulminera på topp ...

Och faktiskt
hur underligt det än kan låta
så väcker det ett innerligt hopp
om ett kommande lättare sinnelag
vilket kanske får mig att kunna förlåta
att livet stundom sviker 
svaret på sin egen gåta ...

... det där med att
kunna
älska
glömma och förlåta ...

... som i närvaron av din frånvaro
inte är så lätt på något sätt
och som i all ensamhet
kan få mig att bara vilja gråta ...

Men när åskan går
rensar den luften runtomkring
och då känns det lättare
att andas in den friska luft
som gör att det på det stora hela
blir lite mindre tuft ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-11 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP