Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smek käft

jag har en smekning i fickan
färdiglagad och redo

jag har den i näven
om jag knyter upp den
finner du den där inne


det är en konst ibland
att ge sin smekning
långsamt nog

och komma ihåg
att knyta upp näven först

men det är ok
jag är någorlunda
välkoordinerad
så det är nog ingen risk
att jag misstar mig.




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-11 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP