Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärt besök

Föreståndaren sa idag
Att hennes man aldrig varit
Hemma hos mig i
Sällskap med sin
6åriga dotterdotter

Men jag hoppas
De kommer
Fler gånger

Så roligt har
Jag inte haft
På 40 år




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-08-11 23:36



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Härligt med sexåringar. Det är en bra ålder!
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP