Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en morgonfundering bland många andra ... - Tidigare publicerad här i juli 2013


Att vara värd sin vikt i guld ...

... är inte detsamma
eller ens i närheten av

att vara värd för sin vikt i guld ...

Visst! 
Kanske det är en ointressant
och helt bortsett från semantiken
fullständigt ointressant ...

- Utom för den 
som skillnaden berör
och som
konsekvenserna handlar om ...

Har stundom funderat på
om det som påverkar 
under tiden
och
efteråt
kanske mest beror på
närvaron
eller 
avsaknaden
av romantiken ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-12 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP