Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


konstskolor

farsan och morsan kanske
förstår varför
jag är ett fiasko
nu då de fått
distans till mig
och Landa
och Jocke och Carin

numera ser jag
att jag blivit bemött
som skit av
nästan alla jag träffat
som konstskole-elev

pax för tjejen på lucia
2014
då jag får
plåster på såren




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-08-13 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP