Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt

Jag såg en spindel i rummet och nu kan jag inte slappna av
men tänker
att det är bättre att veta vart spindeln är
hellre än att bli överraskad när den kryper över ansiktet

allra helst vill jag inte förhålla mig till nån jävla spindel
vad gör den här ens?
finns det inte särskilda platser för såna som den?

det gör mig så innerligt trött
att ha en så skarp radar
för alla spindlar
men så lite uppmärksamhet
för allt det andra runtomkring den

allt kan vara förklädda spindlar
spindlar spindlar spindlar
under sängen
i maten
i duschen
i toalettstolen
i byxan
på lönebeskedet

överallt ligger de och påminner mig
om att den här texten inte handlar om spindlar
utan om det totala jävla mörkret
och hur trött jag är på att bevittna det

men nu måste jag få veta
så att jag aldrig mer blir överraskad igen
av nån jävla spindel




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-14 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP