Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns säkert någon som förstår ... ... någon alldeles speciell ... som kan förklara det hela för mig ... - Det var i juli 2013 när detta flöde tillkom här. I dag känns det som om jag funnit den dig som gör universum mer greppbart för mig ...


Det är inte alldeles lätt ...

... att få ihop
delarna inom
till någonting fattbart
i någon form av helhet ...

Speciellt ej
när det känns som
om Universum i sig
är vad som uppfyller 
varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig ...

Avstånden
delarna emellan
och mellan
delarna och helheten
känns i ensamheten
som alldeles för ogreppbara ...

... ens för att försöka förklara
för mig själv ...

Behöver dig
för att du får
mitt Universum 
att bli mer fattbart
när det förenas
med det Universum
som du har inom dig ..

Du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-15 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP