Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskap

Du är stål
det var vad de trodde
när de slog dig i huset du bodde

fastän du var så liten
med trötta ögon
söndersliten

och tussar av ditt hår revs av
medan din far slog runt i sin grav

nu är du vuxen
fortfarande arg

går runt med kniv i jakt på varg
du vet att de finns
du känner hans skrud

drar med fingret
längst din hamrade hud

kan inte släppa orättvisa
oaktsamhet
lek med en människas liv
är det värsta du vet

därför är det svårt att leva
i denna verklighet
bo granne med en pedofil
en kvinnomisshandlare till kollega

du har vetskap om sånt du inte tål att veta

men du måste veta
mer än du tål

medan själen alltjämt hamras
till urlakat stål




Bunden vers (Rim) av Månfare VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-16 22:09



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Godskap.
2023-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP