Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Min elegi

 

Alla dessa minnen
jag har skapat
de har gjort
så att mitt hjärta blöder
och mina tankar
om mig själv
enbart mitt självförakt
nu göder

så hjälp mig
nu att glömma
för jag själv
har inte några svar
jag som så effektivt
massakrerade min dåtid
jag har nu enbart
hoppet kvar

men dit som vägarna
nu har lett mig
är det verkligen
hit som jag vill nå
nej jag vill på något sätt
leva om mitt liv
för att kanske ändå
slutligen förstå

så jag lämnar
nu min strand
för här har jag blivit
så oerhört fragil
ja jag ska nu
ta mig själv i kragen
och inte längre vara
så märkligt infantil

så vilka av mina mål
som jag kan nå
är det ingen
som kan veta
för dit som vindarna
nu för mig
där ska jag
fortsätta att leta

men jag har inte
några förväntningar
jag har ingen
egen strategi
jag har bara
en sorts föraning
om vad som skapat
denna min egen... elegi

Copyright © AndLou

 

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-18 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP