Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännpunkt

Varje levande varelse
bär inom sig
ett vanvett

är ytspänningen mellan det inre
och yttre intakt?

röd- öga under död- öga

du har ett väderkorn
för onda auspicier

rummet kallnar
där en flock vinthundar
av kalla kårar drar fram

låt dem inte vädra
en yta som brister




Fri vers (Fri form) av Månfare VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-20 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP