Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenstans syntes den knotiga


Valdemar

 

Vinterdiset låg i sin gamla tygpåse

bland alla gamla bottennapp sedan Gustav Wasatiden

i den vattendränkta blåbärskorgen

 

Källaren var ett skräckkabinett

fast jag visste var den gamla grammofånen stod

med ett hästtäcke över sig

bakom det Blå skåpet

 

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-21 12:26



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Det finns en intressant atmosfär i dessa bilder. Har känsla av att röra mig mellan avlägsna tider och ett barnsligt äventyr.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström