Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst


vill inte ha det
vill inte va det
vill inte orka
vill säga nej

vill inte vilja
vill inte gilla
vill inte göra
vill vandra hem

i hemmet spinner änglar guldtrådar av alla tårar
där finner det svåra sina förlösande nycklar
och tankarna springer alltid fria

fria med den susande vinden i håret
som sköljer bort alla orenheter
fri fri och föralltid älskad




Fri vers av MariL VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-21 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP