Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou, omarbetad text.


Johnnie Walker

 

Han fick sina kickar
av ett rus 

men ett beroende  
han förnekar
där jakten
blev en vardag 
för att kunna 
leka sina lekar 
 

för hans sätt  
att leva livet 
där finns absolut  
ingen sympati 
ja hans väg  
har varit krokig 
mest på grund
av idioti
 

hans mål
de var sporadiska 
och sina sorger
dålde han med sång 
en och annan  
Johnnie Walker 
gjorde ofta natten
allt för lång 

han levde  
dag för dag
som en ganska 
patetisk individ 
ja han levde  
i sitt mörker 
trots att allt han sökte  
det var frid 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-23 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP