Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvingar

Kärleksvingar omsluter
en frusen kropp
med silkesvit dun.

Mjukt och varsamt
följer kroppens linjer
i mogonljusets
lätta andetag.

Solens tidiga cirkelljus tindrar
genom glasrutans frost
och bildar mönstervirvlar
på täcket.

Det ångar denna frosttidiga
morgon när kärlekens vingar
beskyddar en ensam själ
innan flykten.




Fri vers av Idun 1
Läst 388 gånger
Publicerad 2004-11-04 14:30



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
känslofylld är denna och mycket
mycket vacker !
Funderar lite på radbrytningen i sista
versen bara MEN jag kommer inte med
något förslag, är urusel på det *rodnar*.
2004-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1