Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitetens mysterium



Du vet vem du är ;
inte hur du får tag i dig.

Du tror du bär en slags oförstörbar sanning.

Men låt skuggan vara.

Den är bara en bild.

Den är lika eldfängd som Koranen.





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-23 19:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja.
2023-08-25

    Lena Staaf VIP
Intressant text! Vad är skuggan? En rädsla för en insikt om en själv som man inte vill veta av?
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP