Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villovägar

Jag hänger som ett smycke
från ett moln i dragkrok
har jag fångat ditt tycke?
jag är inte riktigt klok

läs i mitt ansikte
läs ur livets bok
ok, ok
följ med mig
vi flyger över sund
på fluffiga sjok

dras med en stund
lev med en tok

vi blir regn i morgon
då ska vi gråta
idag ska vi begrunda
naturens gåta

så har jag bestämt
du bär strut till hatt
flyg med mig bort
flyg med mig i natt

jag kräver galenskap
i skatt




Fri vers (Prosapoesi) av Månfare VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-24 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP