Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: AndLou


SOMMAREN OCH VI

 

Vi går där barfota i gryningen
över några klippor ner mot havet
det blir en solvarm promenad
mot det allra sista morgonbadet
 
vi ser en morgonrodnad vacker
nu när natten väcks till dag
med den ljumma vindens sus i träden
så härligt sommarljuv och svag
 
vi ser våta fotavtryck på bryggan
där som havets spegel blänker
nere på botten vajar tången
dit som våra kroppar nu vi sänker
 
vi ser ett blått och öppet landskap
här i denna sommarmorgons frid
vi ser hur sländor dansar ringdans
runt alla båtar här bredvid
 
vi sjunger sången om vår sommar
ja ett stort tack för att du kom
vi har stundom njutit utav solen
även om denna sommar inte var så lång
 
vi har vår vackra utsikt ifrån klippan
den som har givit vår själ en inre ro
men nu så vänder vi på bladet
och låter våra nya drömmar gro
 
Copyright © AndLou



Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-24 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP