Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karamell och karusell


Hur växte barnen upp?

I en karamell och karusellvärld?

Eller i en värld av sönderslagna lägenheter
och söndermisshandlade mammor.

Piller och alkohol.

Och Poliser i skytteltrafik.

Där Lillhagens sinnessjukhus alltid lurade i kulisserna?

Och besök på fängelset när man var för ung för att förstå.

- - -

Jag besparade mina barn allt detta.

Jag gav dom i stället en trygg, moralisk och intellektuellt
anständig barndom och uppväxt.

Dom behövde aldrig fly hemifrån för att
sova i kalla parkeringshus.

Jag gav dom en Karamell och karusellvärld.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-26 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP