Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens längsta krig




Kärleken

Utbredning : universum

Vapen : beskyllningar och otrohet

Fredsutsikter : none

Popularitet : ja

Alternativ : nej




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-26 18:10



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Så kan man se det … om man tillåter sig att vända och vrida på allt!
(sen kan man ju alltid ändra sig)!
2023-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP