Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är en lekplats full av kajor

Vi är inga pusselbitar
livet är brokigt och knasigt

du sa att du aldrig passat in

som om du var en skärva
av någonting trasigt

men det var fel för du är lim




Skapa | Skriva av Månfare VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-27 22:47



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En novell i formen av en dikt med ett välfunnet slut. Österländsk i den meningen att det som finns där finns även här. Tjusigt!
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP