Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln

Elden slocknar
när jag faller bakåt
in i en dröm
utan början
och utan slut
fastnar i ett grubbel
är inte på plats
vill ha moln
mellan orden




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-28 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP