Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bekännelse




Hon fantisera om att regnet var sperma
så hon gick ut
utan paraply
naken
i trägår´n.

Där tillät hon sig bli kåt.

Hon hade gummistövlar.

Röda.

Av märket Nokia.

Regnet öste ner.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-28 18:56



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hej !
2023-08-28

    ej medlem längre
Hej!
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP