Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elethel


Jag är inte helt säker
Jag kan få en liten stund
Skön dag idag och imorgon blir en
Intressant dag
Det är vad jag vill
Jag är inte så bra längre
Jag är en av de mest använda




Fri vers av hari lee
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-29 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hari lee