Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betong: gryning

Hundansikten och gryning
Skymning åter åter

Återvändarn under lakan
kärlek sover
och koltrast kliver i pudrigt gräs
grodor torrsim i betong
stenpäron hänger i träden
och kärlekslösa malvor förstenar
och taggtråd kröker bruna klor

Framför Checkpoint Charlie
köar mänskorna




Fri vers (Fri form) av tk osvald VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-30 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tk osvald
tk osvald VIP