Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På gränsen mellan affirmation och verklighet ... Tidigare publicerad här i juli 2013 .


Saknar dig ...

... men får nu lov
att fortsätta med det
allra bästa jag vet ...

... att få vara med dig
närvarande 
nära tätt intill
i min verklighet ...

... i drömmarnas rike ...

... emedan det av nöd och tvång
på grund av tidens gång
nu behöver få
vara några timmars paus

i min tankeverksamhet ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-31 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP