Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad de slåss för




Den ene slåss för att en annan
har sagt åt honom att göra det.

Den andre slåss för sin existens.

Nåt att tänka på där hemma i köket
och på arbetsplatsen.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-01 09:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tänkvärt! Slåss för att någon annan sagt åt honom, här tänker jag på fysiskt våld och att döda. Att slåss för sin existens i köket eller arbetsplatsen handlar väl mer om att kämpa för att ha en plats, att uppskattas, inte knuffas undan eller förminskas.
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP