Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

modig

Salt hav
trädets sav

även om rädslan skakar mig
seglar jag
klättrar jag

trots att det värker i mitt bröst
är modet min sköld
mitt svärd
min tröst


***




Fri vers av Månfare VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-01 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP