Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekandet för helvetet vidare




Du blir slagen, knullad, förnedrad, förnekad.
Du blir av dig, till dig, utom dig, bortom dig.

Du säger du förlåter och har gått vidare.

Så en dag
dödar du
utan att fatta nånting.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-02 16:43



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja vad förstår vi av allt vi trycker tillbaka? Stark dikt?
2023-09-03

    ej medlem längre
den var stark. riktig psykoanalys där!
2023-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP