Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knark

Jag sökte dig men du var inte där
dina ord flöt förbi oss i en ström

och jag blev en nyckelring
fäst på nyckeln
till en dröm

din blick är splittrad
som ett kalejdoskop
labyrinten inåt
leder bara bort

min vän
livet är för kort
för att jag ska vara
med någon av din sort





Bunden vers (Rim) av Månfare VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-03 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Knivskarp precision i denna dikt. Varje ord ligger där det ska.
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP