Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råhet likt dynamit

Råhet likt dynamit
Du sprudlar av skönhet och positivitet
Din glans, din charm, du får mig ur balans
Dina läppar så våta bygger tält i min kåta

Du fröjdas och ler
Dina vita tänder blänker på sne
Mitt hjärta det sprängs av dess skönhet
Mina kinder rodnar och jag fnissar

Ge mig mer gör mig hård
Stanna tiden, stanna pressarna
Slå mig, lever jag
Är detta verklighet eller orealitet

Jag fröjdas och ler
Jag stönar och ber
Jag vill ha så mycket mer
Jag väntar och ser
Snälla ge mig mer








Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-04 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP