Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök




Vi är utkristalliserade
Stenarna som blev självmedvetna
Jorden och dess levande pulsslag
Den lilla pumpen i bråddjupen

Jag vet inte hur
Jag ska kunna sluta andas
Det är värmen vi ger varandra
Innan händerna och morfinet

Ibland tar jag initiativet
Kameran följer med till sjömarkerna
Momenten fryses på min signal
Men fåglarna blir inte bra på bild

Försöker med "Be water, my friend" igen
Övningarna i att hålla om gryningsstunden
Och lånet vi rör oss genom
Med lagom grepp





Fri vers av DavidM VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-09-05 16:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En sådan bredd i dikten.
Men ändå med flytkraft
som från en stark älv
Mäktigt skrivet!
;)
2023-10-03

  Stanley Rydell
”Det är vackrast när det skymmer
allt är givet människan som lån”
- fin referens som raden väcker:
”Och lånet vi rör oss genom”
Berättas genom spontan berättelse som leder läsaren med på okända stigar och lämnas åt sina egna associationer, stort förtroende för läsaren - lovvärt och spännande!
2023-09-07
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP