Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hungrig mitt i natten

uppe med hungerkänslor
inte blir jag mätt
på vinbär
och kaffe
och snart har
jag inte ens det
imorgon kväll sparar jag
knäckebrödet
och käkar det
vid första uppvaknandet




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-05 23:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag kommer å tänka på Mio min Mio och skeden som mättar hunger...
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP