Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stationer

Jag väntar
mellan varje sekund
på ännu ett ögonblick
av denna förtärande oro

Jag lutar mig tillbaka
och faller
ännu en gång
för dig

Som en evig pendelrörelse
mellan dessa stationer




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-06 12:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Station to station, eh?
2023-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP