Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordets betydelse

Önskar så du kunde se mig
Se mig för vem jag är
Vi levt länge tillsammans
Men du känner ej mig
Du har nog aldrig velat lära känna mig
Vi knappt pratat på flera år
Du så långt ifrån mig står
Om kniven vi tar
Har blodet samma färg
Om saxen vi tar
Har håret samma färg
Om skorna vi tar
Kan vi nog ha varandras
Om trosan vi tar
Har vi nog samma storlek
Om med ögonen vi ser på varandra
Ser vi nog samma färg
Minnen består men du och jag förblir ett mysterium
Vad hände oss två
Kan du svara mig då
Väntat flera år på ordet
Vill höra dem innan jag dör
Snälla








Fri vers (Fri form) av Foten 5
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-09-08 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foten 5
Foten 5