Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos

när dimman lättar
men ljuset viker

är stillheten möjlig?

vax över skarpa anletsdrag
tvära kast, men barfota

vad kostar det kaos
som uppstår när vi är
och ingen annan




Fri vers (Fri form) av jennyjp VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-09 08:47



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Mycket. Men det är nog värt det.
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

jennyjp VIP