Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Jag önskar att jag
vore bättre på att kasa

Jag skulle kasa runt i
allas inre rum

Se mig omkring

Kasa med vänster hand mot ena väggen
för att inte kasa vilse

Skriva hej
och rita ett hjärta




Fri vers (Fri form) av jennyjp VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-09 13:42



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, men det var det du just gjorde. Rita mer.
2023-09-18

    Sefarge VIP
Med glimt från ögat och värme
värme från hjärtat skrivet!
Kanske är du en oupp
-täckt Kasa-nova som väntar
på din tur att
bli uppmärk
-sanmad?

2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

jennyjp VIP