Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rum

visst söker vi det där
sällsynta rummet

där mörker och ljus
är helhet

där värme och kyla
är visshet

där långt och nära
inte är ingenstans
men här

där förr och sedan
är nu



visst söker vi det där
sällsynta ljudet

som skalar uttjänta lager
av vana
och härdad hud

som ekar
i rum vi tänkt var fulla

som fyller rum
vi inte visste
var tomma

som vaggar och väcker
stillheten och livet
jaget och viet




Fri vers (Fri form) av jennyjp VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2023-09-16 07:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Livet kan vara att skura en trappa, liksom att sjunga och rappa, bygga ett hus utav toner, leva för att roa miljoner, sedan blott sörja sin mamma o pappa...
2024-03-13

  Lustverket VIP
Viet!
Bra ord.
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

jennyjp VIP