Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

formlös

sylvasst regn mot huden
tankarna saknar ännu form

avigt mörker söker vägar där
inga fötter trampat den
mjuka mossan

hudlös insekt
utan vingar
och lång väg kvar att gå




Fri vers (Fri form) av jennyjp VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-05 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennyjp VIP