Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lego

jag försöker uppfatta konturerna
av min skalle

undflyende, håliga

som legobitar
i rött blått och gult




Fri vers (Fri form) av jennyjp VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-09 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennyjp VIP