Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styx

när Karon undrar
med vem han färdas
vad delar du med honom då

vilken är din täta kärna
obytbar
obrytbar




Fri vers (Fri form) av jennyjp VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-09-09 13:38



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Pang. Stark.
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

jennyjp VIP