Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Jag såg en gång en klocka
där visarna bytt plats
som att världens alla väsen
och andarna tog sats

Jag såg en gång en klocka
med skev och rostig tid
Som sjöng sin stilla tanke
Tills änglarna tog vid

Jag såg en gång en klocka
Där tiderna gått av
En ändlös nära värme
en önskans mjuka krav

Jag såg en gång en klocka
med all tid kvar att ge
Dold bland tunga lager
dit inget ord kan se




Bunden vers (Rim) av jennyjp VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-09-09 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
låter som riktig folkdiktning. otroligt bra skrivet, tog nog ett tag.
2023-09-09
  > Nästa text
< Föregående

jennyjp VIP