Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller

Det var något som tog slut
jag minns inte vad

Kanske var det den ovillkorliga kärleken

Eller syret i luften
och ekot av världens ljud i
himlens hallar

Eller mjölken i kylen?




Fri vers (Fri form) av jennyjp VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-09 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennyjp VIP