Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lack

kackerlackor överlever
allt
oändlighet och tomma rum

höga klackar mot betong
och glas
lack på halva naglar

grenverk tätt som tunga nät
avklippt hår
i tysta drivor

snö och is
knypplad spets

fotspår jämt
åt samma håll




Fri vers (Fri form) av jennyjp VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-09 08:54



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ack ja! Det lackar mot jul
( med eller utan snö?)
Så småningom så. ..
;)
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

jennyjp VIP