Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slår närmaste soptunna tills min näve blöder

Häver salt i såren förtjänar all smärta
Ber om förlåtelse och bedövar ångesten
Skriker åt alla röster inombords
Far åt helvete era idioter
Springer utan att stanna utan att blicka bakåt
Nu eller aldrig, ikväll händer det

Jag stannar, ser mig omkring
Vart är mitt nästa offer här i mörkret
Jag nynnar och skrattar hysteriskt
Någon gangsterrap går på repeat i min skalle
Allt dunklar mitt sinne, har jag panik?

Slår närmsta soptunna tills min näve blöder
Försöker stoppa skiten, det gör ont, jag bedövar




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-09-12 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP